Hoppa till innehåll

Undersköterska-Klassrum

Vård och omsorg

Dagkurs, 1500 poäng

Undersköterska

Vård- och omsorgsutbildning, dagtid. Ca 62 veckor. Arbetsplatsförlagt lärande (APL) ingår.

Från och med 1 juli 2021 kommer yrkespaketet genomgå större förändringar. Namnen och upplägget av kuser kommer att bli nya. För mer information se skolverktes sida.

Utbildningen riktar sig till dig som vill arbeta med professionell omvårdnad, omsorg och med människor i behov av medicinsk omvårdnad och rehabilitering.
I utbildningen blir du förberedd för att arbeta inom äldreomsorg (geriatrik), social omsorg (funktionsnedsättning) eller inom psykiatri.
Det är en utbildning för dig som tycker om att arbeta med att hjälpa människor.

Du betalar för läromedel till kurserna.
Om du har en påbörjad utbildning från gymnasiet eller om du på annat sätt har erfarenhet inom området så har du möjlighet att validera dina kunskaper. Kontakta då våra Studie- och yrkesvägledare.

Förkunskapskrav

Sökande skall vara behörig sista ansökningsdag. Förkunskaper som krävs för att ha förutsättningar att klara denna utbildning är Svenska, Svenska som andraspråk och Samhällskunskap grundläggande. Bifoga betyg eller intyg som stärker motsvarande kunskaper. Om formella betyg saknas görs en bedömning av om motsvarande kunskaper finns utifrån de handlingar som lämnats.

Då utbildningen delvis kan komma att ske via digitala verktyg (dator / Ipad) så behöver du ha tillgång till teknisk utrustning samt uppkoppling.

Ämnes-/kursplan

VOXABN (Länk till extern sida.)

Bilaga

Anmälningskod

VOXABN-KLVUX

Skolform

Gymnasial utbildning

Extern länk

Info om förändringar (Länk till extern sida.)

1 Kursstart

  1. Kursstart 2611107

    Kursstart
    Ansökan stänger
    Kurslängd
    Slutdatum